Index > Penghargaan

Penghargaan dari pelanggan kami.


Dengan kegigihan dan ketekunan kami untuk memberi perkhidmatan pemulihan data, pelanggan kami telah menunjukkan penghargaan mereka terhadap kerja-kerja pemulihan yang kami menjalankan. Ini membuat kami rasa bangga dan bahagia, dan kami akan berusaha dengan lebih gigih agar kamir dapat memberi perkhidmatan yang lebih memuaskan.


Saya, dengan bahagia, menulis yang saya mendapati pengalaman yang positif ketika melayan khidmat Pusat Pemulihan Data Adroti. Kesemua data genting saya dapat dikembalikan. Malah, semua data itu disimpan di sebuah CD, yang saya pakai sebagai salinan. Lebih dari itu, masa yang diambil sungguh berpatutan dan adil. Sila teruskan kerja baik anda!


Ng Siew Khim

GM - Human Resources & Strategic Development
Agfa (ASEAN) Sdn Bhd

Saya mendapati bahawa perkhidmatan anda amat cepat, dalam masa untuk mengembalikan saya cakera keras baru serta data saya dan juga semua data dari cakera keras yang telah rosak, Sebelum ini, saya tidak menyimpan data salinan dan kemungkinan besar boleh menyebabkan malapetaka kepada saya dan syarikat saya jikalau syarikat anda tidak dapat melaksanakan tugas ini.


Ian Paterson
Baker Hughes (M) Sdn Bhd

Pusat Pemulihan Data Adroit telah dapat mengembalikan data rahsia dari cakera keras saya, dan ini setelah orang lain gagal. Mereka amat bertimbang rasa dan memahami bahawa ia adalah penting untuk mengembalikan data tersebut. Saya tidak akan teragak-agak untuk mengesyorkan khidmat mereka kepada rakan-rakan sekerja atau kawan-kawan saya yang memerlukan khidmat ini.


Sean Yang
Regional Commercial Centre Manager
BP Chemicals (Malaysia) Sdn Bhd

© 2010 Adroit Data Recovery Centre Sdn Bhd